: 4 + 6 =

Teeltvloeren

Goede kwaliteit leveren voor een tevreden klant!

Teeltvloeren

Uw wensen en uw teeltmethode bepalen de keuze. Maak een goede keus in uw teeltvloer en realiseer opmerkelijke efficientië verbetering. Brasjen Dienstverlening monteert en levert de gangbare containervelden met hoog rendement.

  • Minder afval
  • Gelijkmatigere groei
  • Minder arbeid
  • Ziektes m.b.t. planten verspreiden zich moeizamer
  • Realiseer optimale teelt

Aanleg van teeltvloeren

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van diverse soorten teeltvloeren. Met name door de opkomst van uitzetvorken heeft een steeds hogere eis gesteld aan de kwaliteitseisen van teeltvloeren. Wij installeren voor u de gewenste teeltvloer voor uw containerveld. Optimale teeltbeheersing met behulp van teeltvloeren in uw kas. Wij kunnen het volledige proces voor u uitvoeren, van ontwerp tot aanleg. Bij de aanleg van teeltvloeren in Limburg wordt de grond op hellingen geëgaliseerd en afgedekt met folie en gronddoek.

Optimale teelt met Brasjen Dienstverlening

Als kweker wil je een gezond en uniform gewas. Hoe beter het groeiproces beheert en gecontroleerd wordt, des te groter de kans dat dit gerealiseerd wordt. Brasjen Dienstverlening helpt de kweker op verschillende manieren aan een optimale teelt. Zo faciliciteren ze onder andere optimale be- en afwatering en hebben we zowel voor binnenteelt (kassen/tunnels) als voor buitenteelt de perfecte oplossing. Wij helpen u graag verder bij het ontwerpen en/of aanleggen van uw teeltvloeren.

Duurzame teeltvloer

Brasjen Dienstverlening heeft voor elk gewas in de tuinbouw de juiste teeltvloer. Onze brede kennis op het gebied van watertechniek, gecombineerd met de beste kwaliteit materialen, staan garant voor een duurzame teeltvloer.

Efficiënt in teeltvloeren

Afwatering is het kernbegrip dat bepaalt welke type teeltvloer gekozen zou moeten worden. Hoe beter en gelijkmatiger het water tussen de planten wordt afgevoerd, hoe meer controle u heeft over het vochtgehalte in de potten. Met een goede keus in de ondergrond is van uw teeltvloer kunt u een aanmerkelijke efficiëntie verbetering realiseren. Brasjen Dienstverlening monteert en levert de gangbare containervelden. Uw wensen en uw teeltmethode bepalen de keuze.

 

 

 

Goede kwaliteit leveren voor een tevreden klant!

Adres gegevens

Adres :

Bosch Bruiststraat 33 7711 JA NIEUWLEUSEN

Telefoon :

+31 (6) 396 858 38

Snel menu

Goede kwaliteit leveren voor een tevreden klant!