: 9 + 14 =

Folietunnels

Goede kwaliteit leveren voor een tevreden klant!

Folietunnels

Uw wensen en uw teeltmethode bepalen de keuze. Maak een goede keus in uw folietunnels en realiseer opmerkelijke efficientië verbetering.  Brasjen Dienstverlening monteert en levert de gangbare folietunnels met hoog rendement.

  • Het klimaat is beheersbaar
  • Gewas wordt beschermd tegen extreme weersomstandigheden
  • Snel economisch rendabel
  • Ruimte kan optimaal benut worden
  • Realiseer optimale teelt

Aanleg van folietunnels

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van soorten folietunnels. Gewassen in uw folietunnels hebben extra groeiruimte, een grotere luchtcirculatie en meer werkgemak in de folietunnel Wij installeren voor u de gewenste folietunnels voor uw containerveld. Optimale teeltbeheersing met behulp van folietunnels in uw kas. Wij kunnen het volledige proces voor u uitvoeren, van ontwerp tot aanleg. Bij de aanleg van folietunnels wordt de grond op hellingen geëgaliseerd en afgedekt met folie en gronddoek.

Perfecte foliekassen met Brasjen Dienstverlening

Als kweker wil je een gezond en uniform gewas. Hoe beter het groeiproces beheert en gecontroleerd wordt, des te groter de kans dat dit gerealiseerd wordt. Brasjen Dienstverlening helpt de kweker op verschillende manieren aan een optimale teelt. Zo faciliciteren ze onder andere optimale be- en afwatering en hebben we zowel voor binnenteelt (kassen/tunnels) als voor buitenteelt de perfecte oplossing. Wij helpen u graag verder bij het ontwerpen en/of aanleggen van uw folietunnels.

Duurzame foliekassen

Brasjen Dienstverlening heeft voor elk gewas in de tuinbouw de juiste folietunnels in Limburg en omstreken. Onze brede kennis op het gebied van watertechniek, gecombineerd met de beste kwaliteit materialen, staan garant voor een duurzame folietunnel in Limburg.

Efficiënt met folietunnels

Teelt is het kernbegrip dat bepaalt welke type folietunnel gekozen zou moeten worden. Met een goede keus in de ondergrond is van van belang en met onze folietunnels kunt u een aanmerkelijke efficiëntie verbetering realiseren. Brasjen Dienstverlening monteert en levert de gangbare folietunnels. Uw wensen en uw teeltmethode bepalen de keuze.

Goede kwaliteit leveren voor een tevreden klant!

Adres gegevens

Adres :

Bosch Bruiststraat 33 7711 JA NIEUWLEUSEN

Telefoon :

+31 (6) 396 858 38

Snel menu

Goede kwaliteit leveren voor een tevreden klant!